12.1.14

Ammattilaisruokalähikasvattajat esillä

On tärkeää, että ruokakasvattajalla on perusteltua alan tietoa, osaamista sekä myönteinen suhtautuminen itseensä, kasvatettavaan ja ympäristöönsä. (Seija Lintukangas, ATERIA 2013 messuilla)

Minusta ruokakasvatuksessa aivan yhtä tärkeää on, että myös kasvatettavat ja muut kasvattajat tietävät: On olemassa ruokakasvattajia, jotka toimivat lähellä lasta, tekevät sitä ammatillisesti ja haluavat kehittyä siinä. 

Tätä tietoa levittää Kouluruokakilpailu jo toista kertaa.

Median otsikot kertovat lisää:

Kouluruoka-kilpailun omilla sivuilla viisi finaaliin päässyttä joukkuetta esittäytyvät
"Odotukset ovat korkealla, erityisesti kasvisruoan suhteen. Siihen saimme mukaan jo raaka-aineen kautta uutta, ajanhenkistä trendikkyyttä"
"Palautteen perusteella yhtä reseptiä tuunattiin vielä jonkin verran. Reseptimuokkausten jälkeen ruoka valmistettiin ja tarjoiltiin vielä yhtenä päivänä lapsille, jotta saimme uudelleen palautetta"
"Pääsemme julkisuuteen näyttämään, että kouluruoka tehdään hyvistä aineista, hyvin menetelmin ja suurella sydämellä"
"Kilpailu auttaa lapsia innostumaan ruuasta ja ymmärtämään, että joku tekee sen heille joka päivä. Toivottavasti saamme kannustusjoukkueen koululta mukaan finaaliin"
"Kilpailu on oiva kattaus koko alan parhaista ja haastavimmista puolista."
Kouluruoka-kilpailun järjestää Suomalaisen ruokakulttuuriin edistämissäätiö (ELO-säätiö) yhteistyökumppaninaan Campbell Soup Finland -organisaatio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti