3.8.12

Uutta tietoa sivuista ja kirjoittajasta

Päivitin blogini esittelysivut (myös englanniksi) pääasiassa johtuen toimenkuvani muutoksesta.
Neljän ulkomailla vietetyn kotiäiti-vuoden jälkeen aloitan työt elokuussa 2012 Turun Seudun Kiinteistöpalvelu Oy:ssä, joka vastaa mm. Turun kaupungin kouluruokailusta. Tämän vuoksi jäävään itseni käsittelemästä blogissa Turun kouluruokailua koskevia aiheita.

Toivon voivani jatkaa blogin kirjoittamista vapaa-ajallani, mutta aika näyttää miten tämä toive toteutuu. Maailmalta on nähty useita esimerkkejä, ja kerran meillä Suomessakin, miten sosiaalinen media voi toimia kouluruokailun jatkuvan kehittymisen puolesta. Nämä esimerkit inspiroivat antamaan oman panokseni kouluruokailun avuksi, että se voisi toimia lasten ravitsemusta ja siten terveyttä edistävänä tapahtumana. 


Siten äitinä voisin huoletta heittää kauhan nurkkaan lounaan ajaksi viitenä päivänä viikossa, 40 viikkoa vuodessa, useita vuosia. Toivon myös panokseni auttavan lapsiani saamaan koulussa lounaalla viettämiensä n. 900 tunnin aikana sellaista oppia, mikä auttaa heitä löytämään tavan ylläpitää omaa, lähimmäistensä ja ympäristön terveyttä myös silloinkin kun en ole enää vastuussa heidän ravitsemuksestaan.

Kiitän kaikkia tähänastisia tukijoitani ja lukijoitani, jotka ovat osaltaan ladanneet panokseni kouluruokailun puolesta.

1 kommentti: