23.8.12

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät 8.-9.10.2012


"Nuorten ruoka ja muutosmahdollisuus: ravitsemuksen rooli syrjäytymiskehityksen ehkäisyssä" - esitys (Minna Savolainen, TtM, projektipäällikkö, Terveyden­ ja hyvinvoinnin laitos) tuo varmasti kommentoitavaa tänne blogiin.


Edellisen kerran kun osallistuin Ravitsemuspäiville vuonna 2006 oli teemana kouluruokailu. Päivät antoivat aiheeseen monipuolisen yleistuntuman, josta varmasti on jotain kulkeutunut mukana näihin blogiteksteihinkin viisi-kuusi vuotta myöhemmin. 

Nyt siis kiinnostaa mitä "Nuorten ravitsemus ja sosiaalinen media - uusi vaikutusmahdollisuus?" - esitys (Janne Huovila, terveysviestinnän asiantuntija) "Kehen uskoa ja mikä toimii" otsikon alla kertoo tulevasta. 

Ravitsemuspäivien teema tänä vuonna on "Ravitsemus terveyden edistäjänä". Muista aiheista ja esitysten pitäjistä löytyy lisätietoa TÄÄLTÄ

Ilmoittautuminen tänne

Tämä EI OLE sponsoroitu mainos. Olen itse ilmoittautunut molempiin päiviin ja olisin kiinnostunut tapaamaan muita kouluruokailun puolesta toimijoita ja saamaan ideoita blogin mahdollisesta jatkosta. Tulkaahan juttelemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti