8.8.11

Kesäloma OHI. Mitäs syötiin ja missä?


Tervetuloa koneen ääreen itse kukin. Ennen kesälomia kutsuin miettimään miten kouluikäisten ruokailu järjestetään kesällä kun sekä kustannuksesta että usein toteutuksestakin vastaavat vanhemmat. Joko suoraan tai sitten maksamiensa leirien ja kesäkerhojen kautta. 


No, millaista lounastarjonta oli? Oliko kesälomaruokailussa mahdollista tyydyttää ruokamaailmankuvan mukaisia vaatimuksia? Millaisilla kustannuksilla / vaivannäöllä? Jäikö lounaan jälkeen nälkä harvemmin kuin koulussa? Miksi?

Löytyykö ideoita tai esimerkkejä kouluikäisten lasten joukkoruokailusta, joita voisi käyttää myös kouluruokailun kehittämisessä?


Jätän kommenttikentän ideariihen käyttöön. Parhaat ideat todennäköisesti palkitaan käyttöön ottamisella ja entistä paremmin ravituilla lapsilla aluksi jossain kouluissa, myöhemmin monessa muussakin koulussa. Palkinnon arvoa nostat kertomalla ideasi suoraan myös oman kuntasi kouluruokailusta vastaaville.

(Tämä ei ole virallinen "kilpailu", palkinnon arvo on antimateriaalista hyvää mieltä. Ja siitäkin vastaa osallistuja itse)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti