9.5.16

#SchoolLunchHeroDay #kiitoskeittiöön

Kouluruokailussa on sankareita Suomessakin! 

Usassa vietetään School Lunch Hero Day toukokuun ensimmäisenä perjantaina. Teemapäivän on tarkoitus rohkaista ja kannustaa rehtoreita, koulutoimea, vanhempia, oppilaita ja opettajia osoittamaan arvostusta koulunsa ruokapalvelun työntekijöille. 

Päivän materiaalipankista löytää mm.
-ohjeen miten tiedottaa paikalliselle medialle oman koulunsa keittiön sankareista
-ohjeistetaan miten keittiön henkilökunnan ja oppilaiden yhteyttä voidaan syventää hymyjä ja kiitoksia pidemmälle mm. makukokeiluilla.
-Millaisia kiitoksen osoituksia keittiön henkilökunnalla opettajat voivat ohjata oppilaitaan tekemään.

Sivusto >> www.schoollunchheroday.com

Toki on teema-t-paitaa ja essua sekä muuta ostettavaa tarjolla, mutta mukana kulkee myös sanoma että materiaalittomat huomioimiset esim. oppilaiden lauluesityksellä tai kiitosseinällä ovat arvokkaita. 

Kuvat tapahtumista ympäri maata kerätään yhteen tunnuksella ‪#‎schoollunchheroday‬ Twitteriin, Instagrammiin jne. 

Kouluruokailussa on sankareita Suomessakin!

Suomessa julkaistiin penkkaripäivänä Abien kiitoksia keittiölle ainakin Tampereella. Varmasti muuallakin ja muulloikin koulun keittiön työntekijät saavat kiitosta, mutta ei ole osunut minun silmään liian usein. 

Voisiko Suomessakin käyttää somen voimaa kiitoksen levittämiseen laajemmalle? Ei kiitos siitä kulu, vaan päinvastoin kasvaisi. 

Kiitä vaikka ennen kesälomalle lähtöä oman keittiönne henkilökuntaa taas yhden lukuvuoden opintojen tuesta, herkuista ja eväistä. 

Olisiko #kiitoskeittiöön hyvä tunnus koota kiitoksia?

Lue myös kirjoitukseni 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti