12.2.17

Kouluruokailun PopUp -viikko 6.-17.3.2017

Kouluruokailun PopUp-viikolla tehdään hyvät käytännöt ja onnistuneet tempaukset näkyviksi!


Nyt on aika katsoa omaa kouluruokailuasi ja nähdä mitä hyvää edessäsi on jo nyt. Pistä ajatus korvan taakse kasvamaan korkoa ja mieti millä tavoin voisitte esittää kouluruokailunne parhaat kohdat muillekin Kouluruokailun PopUp-viikolla maaliskuussa.Tiedote:

Kouluruokailun PopUp -viikolla tempaistaan kouluruokailun puolesta 6.-17.3.2017

Kouluruokailun PopUp-viikolla kehitetään yhdessä kouluruokailua, tehdään hyvät käytännöt näkyviksi sekä toteutetaan oppilaiden ja opettajien ideoimia ruokailutempauksia. Haastamme mukaan kaikki koulut ympäri Suomea – tehdään kouluruokailusta houkutteleva yhteinen hetki!

Kouluruokailun PopUp -viikon tavoitteena on kouluruokailun kehittäminen oppilaita osallistavilla tavoilla, uusista kouluruokailusuosituksista innostuminen sekä koulujen hyvien käytäntöjen jakaminen. Teemaviikolla nostetaan esiin kouluruokailua eri näkökulmista. Teemaviikon tempauksista nousseet ajatukset ja onnistuneet kokeilut voidaan siirtää koulun jokapäiväiseen toiminta- ja ruokailukulttuuriin.

Kouluruokailun Pop up -viikko on ELO-säätiön koordinoiman Kouluruokailuverkoston ja Nuorten Akatemian Oma valinta -hankkeen kampanja.

Kouluruokailun PopUp -viikon FB-tapahtuma löytyy täältä


Lisätietoja 

Päivitetty 20.3.2017 poistamalla tiedot kilpailusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti